top of page

Bryllupsfotografering

189-30x30_edited.jpg
9491-4x5.jpg
0106_1192.jpg

Jeg tilbyr ulike fotograferinger

Finner du ikke det du leter etter? Ikke nøl med å ta kontakt!

Heldags fotografering *delux, 12 timer

35 000,-

Dere setter starttidspunkt og jeg følger dere i inntil tolv timer. Perfekt til deg som ønsker å dokumentere alle de gode øyeblikkene i gjennom dagen.

 

Prisen inkluderer planleggingsmøte og inntil tolv timers fotografering og web-galleri med høy oppløste filer. Er det ønskelig med en visningstime er det også inkludert.  

*eneste pakken med høyoppløste filer inkludert

Halvdags fotografering, 6 timer

15 000,-

Dere setter starttidspunkt og jeg følger dere i inntil seks timer. Her får man fanget mange gode minner.

Prisen inkluderer planleggingsmøte og inntil seks timers fotografering og web-galleri med lav oppløste filer perfekt til deling på sosiale medier. Er det ønskelig med en visningstime er det også inkludert.  

Fotografering under vielsen

3800,-

Ønsker du gjestene tilstede i vielsen og gode minner fra en stor begivenhet kan jeg hjelpe dere med å fotografere under vielsen.

Prisen inkluderer fotografering og web-galleri. Er det ønskelig med en visningstime er det også inkludert.  

Heldags fotografering, 12 timer

25 000,-

Dere setter starttidspunkt og jeg følger dere i inntil tolv timer. Perfekt til deg som ønsker å dokumentere alle de gode øyeblikkene i gjennom dagen.  

Prisen inkluderer planleggingsmøte og inntil tolv timers fotografering og web-galleri med lav oppløste filer perfekt til deling på sosiale medier. Er det ønskelig med en visningstime er det også inkludert.  

Standard bryllupsfotografering

6000,-

Ønsker du en enkel fotografering på den store dagen? Da tilbyr jeg akkurat det du trenger. En bryllupsfotografering hos meg kan tas før eller etter vielsen. Setter dere av to timer har vi nok tid til å forevige dere på deres store dag.  

Prisen inkluderer planleggingsmøte og inntil to timers fotografering og web-galleri med lav oppløste filer perfekt til deling på sosiale medier. Er det ønskelig med en visningstime er det også inkludert.  

Så hva skjer etter fotografering?

Noen uker etter fotografering vil du motta en e-post med link til ditt personlige web-galleri med lav oppløste filer. Disse filene er uredigerte visnings filer som danner grunnlaget for videre bestilling. I web-galleriet får du mulighet til å sette deg ned og se over bildene. Der etter velges bilder som det kan lages en mengde flotte bilde produkter av. Når dere har valgt bilder til produkter starter også fin redigeringen av bildene der alt av farger, kontraster, rett utsnitt og annen redigering gjøres før bildet blir produsert i form av nydelige kvalitets produkter hos mine leverandører. Jeg er opptatt av å hjelpe alle mine kunder fra fotografering og fram til ferdig produkt i form av vegg bilder, album eller takkekort.

Vanskelig å velge både bilder og produkt? Ingen fare! Da kan vi ta en visnings- og bestillingstime sammen der jeg kan vise dere produktene og komme med tips og råd i forhold til bildene. Sammen skaper vi det beste resultatet!

Fullstendig prisliste og produkter finner du her!

Erling og Ingeborg.jpg

Tusen takk for bildene du sendte - så utrolig fine, du er jammen dyktig! 

- Nora

bottom of page