top of page

Produkter

Jeg tilbyr en rekke kvalitets produkter som er den perfekte måten å ta vare på de gode minnene, og dele dem med familie og venner.

Forstørrelser, vanlig print
kommer.jpg

Er vanlig bildeprint der det brukes kvalitets papir med en matt overflate. Vanlig print må rammes inn i glass og ramme. Jeg tilbyr en rekke rammer og skreddersyr produktet slik at det passer inn hjemme hos dere.

Touch singel / touch art nature
kommer.jpg

Touch singel er et supert alternativ til små og store forstørrelser. Touch er et laminert bilde som er montert på en 16 mm MDF plate. Kanten rundt kommer i svart eller hvitt. Man kan velge mellom flere kantlister om man ønsker noe annet en standaren. Den kommer ferdig med opphengs system så man kan henge det rett på veggen. Et flott tidløst bilde med kvalitet og holdbarhet.

 

Touch art nature er et produkt med et organisk uttrykk og en unik kvalitet.

Bildene blir printet på en type «fine art» papir og montert på 15mm kryssfinér av bjørk. For å fremheve det organiske uttrykket blir bildet slipt etter at det er montert på platen. Fiberkantene i papiret blir synlige og det blir en lekker overgang mellom bildet og platen, samtidig som hjørnene og kantene blir avrundede. Strukturen i treet kommer også tydelig frem. For å gi bildet god beskyttelse og et unikt uttrykk pensles bildet for hånd med matt lakk. Touch Art Nature er et unikt håndverksprodukt.

Glass (Neptun)
kommer.jpg

Neptun er et produkt med beste print kvaliteten kombinert med en Hot Press facemount montering på en polert og herdet 8 mm akrylglass. Dette gir en smell og dybde i bildet som er helt unik. Knøtteramme som gir distanse fra vegg og gjør at bildet henger i silhuett.

Album
kommer.jpg

Jeg tilbyr tre ulike typer album. Studio album, Saga album og Leah album.

Studio album er et eksklusive fotoalbum perfekt til brudepar. Albumet er printet med høykvalitets fotopapir med laminert overflate, et sikkert album som holder i evigheter. Siden sidene er laminert er det heller ikke fare for at bildene ta skade av å bli tatt på og sett på om og om igjen. Albumet er av typen «Layflat» uten skjøter mellom sidene så du fint kan ha bilde over to sider, i tillegg ligger albumet helt flat når du blar i det.

 

Saga album har den samme kvaliteten som studio album, kun uten laminerte sider som gjør albumet til et rimeligere alternativ. Dette albumet er også av typen «Layflat» uten skjøter mellom sidene så du fint kan ha bilde over to sider, i tillegg ligger albumet helt flat når du blar i det.

 

Leah album er en fotobok som har tykke kartong sider. Bildene trykkes på en type kartong som er off white med skimmer, samme som takkekortene. Boken er rillet i ryggen for å gi den god bladbarhet og fine overganger i oppslagene.

Takkekort
kommer.jpg

Takkekort med unikt design laget på deres bilder. Takkekortene kan lages med ferdig tekst eller med plass til å skrive selv. Takkekort produseres på en type kartong som har en varm tone og litt skimmer i kartongen.

For å sikre de takkekortene dere ønsker bruker jeg god tid på kommunikasjon og korrektur slik at takkekortene blir best mulig ut i fra deres forventninger og ønsker.

 

Kan også lage julekort eller innbydelser.

Forstørrelser, laminert print
kommer.jpg

Laminert print er også bilde printet på matt kvalitets papir for det blir laminert med en varmlaminat som gir bilde et flott uttrykk og beskyttelse. Laminert bilde er ypperlig i en stor ramme på veggen.

Aluminium
kommer.jpg

Hvit aluminium er en meget stiv og lett plate som er bygget opp med en svart komposittkjerne og bilde er printet på en hvitt overflate som gjør at det passer til alle typer bilder.

 

Børsta aluminium er en meget stiv og lett plate som er bygget opp med en svart komposittkjerne og børstet aluminiums topplag. Et supert produkt til bilder som fortjener et unikt utrykk.

Lerret (Canvas)
kommer.jpg

Canvas er et bomullsbaserte lerret som er syre- og ligninfri. Den matte canvasen har en refleksfri overflate og gir nydelige bilder. Bilde er vakuum laminerer med satinmatt ulaminat for å holde det naturlige matte uttrykket samtidig om som det øker holdbarhet og kvalitet.

Bildeboks
kommer.jpg

Bilde boks er en flott boks som inneholder 10 bilder i utfallende print, laminert med bakstykke som kan kan sette opp på medfølgende akryl- eller eikekloss, eller man kan sette dem opp på en bildelist. Man kan også sette de inn i ramme og henge på vegen. Det finne her er at man kan bytte ut bildene etterhvert, mens resten trygt oppbevares i boksen. Bilde boksen leveres i mange forskjellige omslag, eller man kan lage sitt eget omslag.

bottom of page